Solo: A Star Wars Story Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Solo: A Star Wars Story (2018) Dansk filmen

2018-05-15 NA HD

SeFilms

02:15:00

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story Dansk filmen Under sine dristige eskapader i en farefuld forbryderverden bliver Han Solo venner med sin kommende andenpilot, den bomstærke Chewbacca, og møder den berygtede hasardspiller Lando Calrissian på en rejse, der kridter banen op for en af Star Wars-sagaens mest usandsynlige helte.

 • Release: 2018-05-15
 • Rating: 6.6
 • Production: Lucasfilm / Walt Disney Pictures / Allison Shearmur Productions / Imagine Entertainment /
 • Genre: Action Eventyr Sci-fi

Del denne film til dine venner

Se Film Solo: A Star Wars Story med danske undertekster

Solo: A Star Wars Story Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Solo: A Star Wars Story film

Solo: A Star Wars Story Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Solo: A Star Wars Story

 • George Lucas
  Characters
 • Lawrence Kasdan
  Screenplay
 • Nicole Abellera
  Casting
 • Bradford Young
  Director of Photography
 • Will Allegra
  Co-Producer
 • Lawrence Kasdan
  Executive Producer

Udgivelses dato:
US 2018-05-15

Film budget:
$250,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story – Film skuespillere og skuespillerinder

Solo: A Star Wars Story

Alden Ehrenreich
Han Solo
Solo: A Star Wars Story

Joonas Suotamo
Chewbacca
Solo: A Star Wars Story

Emilia Clarke
Qi’ra
Solo: A Star Wars Story

Woody Harrelson
Tobias Beckett
Solo: A Star Wars Story

Donald Glover
Lando Calrissian
Solo: A Star Wars Story

Thandie Newton
Val

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmSolo: A Star Wars Story online gratis, Solo: A Star Wars Story original med danske undertekster, Solo: A Star Wars Story filmstiben gratis, download film Solo: A Star Wars Story hele filmen, se Solo: A Star Wars Story film danmark, Solo: A Star Wars Story se online gratis

Film i lignende kategori

7.5

Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

Det Galaktiske Imperium vil bygge et supervåben i det ydre rum. Våbendivisionens afdelingschef, Krennic, kidnapper videnskabsmanden Galen Erso, hvis forskning rummer nøglen til Dødsstjernens planetødelæggende kraft. En gruppe oprørere, anført af guerillasoldaten Saw Gerrera, vil stjæle plantegningerne til Dødsstjernen fra Imperiet. Til indsatsstyrken hverver de den slagkraftige Jyn, som er Galens datter.

8

Alien - Den 8. passager

Alien – Den 8. passager

Rumskibet Nostromo fungerer som slæbebåd i rummet og er netop nu ved at fragte et kæmpe raffinaderi. De modtager et nødsignal der kunne tyde på intelligent liv, og da de undersøger sagen finder de en mængde pupper. Op af en af pupperne springer en fremmed livsform. Og da det senere bliver klart at den har lagt æg inde i kroppen på et af besætningsmedlemmer kan alle tiders mareridt begynde.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

Besætningen på rumskibet Covenant er på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror er et uopdaget paradis. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted, og alt andet end paradis de havde forestillet sig. Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.

7.4

Star Trek XI

Star Trek XI

Fremtiden trænger sig på i J.J. Abrams’ “hæsblæsende hit” STAR TREK, der har taget publikum med storm. Da Romulaneren Nero ankommer fra fremtiden for at tage hævn over fødarationen, må rivalerne Kirk og Spock samarbejde for at forhindre ham i at ødelægge den verden, de kender. På en oplivende rumfærd fuld af spektakulær action, humor og kosmiske kampe, klarer den nye besætning på U.S.S. Enterprise sig gennem utrolige farer, idet de modigt drager derhen, hvor ingen før har været.