Alpha Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Alpha (2018) Dansk filmen

2018-08-17 NA HD

SeFilms

01:37:00

Alpha

Alpha Dansk filmen Filmen foregår 20.000 år før den første istid, hvor en jagtekspedition går galt, og en ung hulemand farer vild og må forsøge at finde tilbage til sit hjem.

 • Release: 2018-08-17
 • Rating: 5.6
 • Production: Studio 8 /
 • Genre: Eventyr Drama

Del denne film til dine venner

Se Film Alpha med danske undertekster

Alpha Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Alpha film

Alpha Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Alpha

 • Albert Hughes
  Director
 • Albert Hughes
  Story
 • Dan Wiedenhaupt
  Screenplay
 • Andrew Rona
  Producer
 • Martin Gschlacht
  Director of Photography
 • Sandra Granovsky
  Editor

Udgivelses dato:
US 2018-08-17

Film budget:
$51,000,000.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha

Alpha – Film skuespillere og skuespillerinder

Alpha

Kodi Smit-McPhee
Keda
Alpha

Jóhannes Haukur Jóhannesson
Tau
Alpha

Marcin Kowalczyk
Sigma
Alpha

Jens Hultén
Xi
Alpha

Natassia Malthe
Rho
Alpha

Spencer Bogaert
Kappa

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmAlpha online gratis, Alpha original med danske undertekster, Alpha filmstiben gratis, download film Alpha hele filmen, se Alpha film danmark, Alpha se online gratis

Film i lignende kategori

7.4

The Revenant

The Revenant

‘The Revenant’ handler om pelsjægeren Hugh Glass, der i 1820erne drager ud på en ekspedition med 100 andre pelsjægere. Undervejs bliver han angrebet af en bjørn. Bjørnen dræbes med hjælp fra andre pelsjægere, men Glass mister bevidstheden og efterlades alene i ødemarken. Da han vågner, er der 300 km mellem Hugh Glass og hævn.

6.5

The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

Et par overlever et flystyrt i bjergene, hvor de bliver tvunget til at stole på hinanden og finde sikkerhed, selvom de begge er hårdt såret.

5.8

Frozen

Frozen

En typisk dag på pisterne bliver til et isnende mareridt for tre snowboardere, da de strander i liften før deres sidste løb. Da skipatruljerne slukker for lyset, indser de panisk, at de er blevet efterladt dinglende højt oppe. Pisten er lukket indtil den kommende weekend, og forfrysninger og hypotermi begynder at sætte ind, så trioen er tvunget til at tage desperate midler i brug for at komme ud af liften, inden de fryser ihjel. Da de begynder at rykke på sig, opdager de med rædsel, at de har meget mere at frygte end blot det kolde vejr. Mens de bekæmper uventede forhindringer, begynder de at sætte spørgsmålstegn ved, om deres vilje til at overleve er stærk nok til at overvinde de værste måder at dø på!’Frozen’ er skrevet og instrueret af Adam Green, som også står bag ‘Hatchet’ og den kommende ‘Hatchet 2’. I filmen medvirker bl.a. Shawn Ashmore, Kevin Zegers, Emma Bell og Rileah Vanderbilt – vi håber, at den ikke bliver taget af plakaten herhjemme.