Speed Kills Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

Speed Kills (2018) Dansk filmen

2018-08-16 NA HD

SeFilms

01:42:00

Speed Kills

Speed Kills Dansk filmen

 • Release: 2018-08-16
 • Rating: 5.2
 • Production: Pimienta / Blue Rider Pictures / JTP Films / Speed Kills Production / Hannibal Classics /
 • Genre: Kriminalitet Drama Thriller

Del denne film til dine venner

Se Film Speed Kills med danske undertekster

Speed Kills Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser Speed Kills film

Speed Kills Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved Speed Kills

 • Jodi Scurfield
  Director
 • Oscar Generale
  Producer
 • Richard Rionda Del Castro
  Producer
 • Luillo Ruiz
  Producer
 • René Besson
  Executive Producer
 • Sebastian Boneta
  Executive Producer

Udgivelses dato:
PR 2018-08-16

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/Speed Kills

Speed Kills – Film skuespillere og skuespillerinder

Speed Kills

John Travolta
Ben Aronoff (Don Aronow)
Speed Kills

Katheryn Winnick
Emily Gowen
Speed Kills

Jennifer Esposito
Kathy Aronoff
Speed Kills

Matthew Modine
George Bush
Speed Kills

James Remar
Meyer Lansky
Speed Kills

Kellan Lutz
Robbie Reemer

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmSpeed Kills online gratis, Speed Kills original med danske undertekster, Speed Kills filmstiben gratis, download film Speed Kills hele filmen, se Speed Kills film danmark, Speed Kills se online gratis

Film i lignende kategori

6

Twilight

Twilight

‘Twilight’ er filmatiseringen af Stephenie Meyers populære roman af samme navn om vampyren Edward Cullen og teenageren Bella Swan.Bella Swan er helt almindelig – og forelsket. Edward Cullen er helt ualmindelig – og forelsket. Og de er langt fra at få og nå hinanden.Instruktøren Catherine Hardwicke har baseret sin romantiske thriller på Stephenie Meyers bestseller TWILIGHT. En moderne ’Romeo og Julie’-love-story der udspiller sig i en lille amerikansk by hvor den unge Bella forelsker sig i den karismatiske og mystiske Edward.Forholdets største problemer er, at Edward er vampyr. Kan Edward elske Bella uden at dræbe? Kan Bella elske Edward uden at vide sig sikker på sin skæbne?Kærlighedens største og fineste følelser smelter sammen i ‘Twilight’. En original og anderledes ungdomsfilm, der indeholder både drama, varme og humor.

6.3

The Divergent Series: Insurgent

The Divergent Series: Insurgent

Det trækker op til krig mellem samfundets fem fraktioner i fremtidens dystopiske Chicago. Heltinden Tris og hendes kæreste, Four, er på flugt, efter at de afslørede Erudite-elitens leder, Jeanine, som artitekten bag magtovertagelsen. For at sikre fremtiden må parret kaste lys over fortidens begivenheder – og især hvad Tris’ familie gav deres liv for at beskytte.

7.1

Maze Runner: Dødskuren

Maze Runner: Dødskuren

I den afsluttende film på Maze Runner sagaen leder Thomas gruppen af undslupene ‘Gladers’ ud på deres sidste og farligste mission nogensinde. For at redde deres venner må de bryde ind i den legendariske by ‘Last City’ – kontrolleret af organisationen WCKD – der kan vise sig at være den farligste labyrint de nogensinde har stået over for. Alle, der overlever, vil få svar på de spørgsmål de har søgt svaret på siden de første gang blev bragt til labyrinten.