The Christmas Chronicles Film 2018 Dansk Undertekst Hele Filmen

The Christmas Chronicles (2018) Dansk filmen

2018-11-22 NA HD

SeFilms

01:44:00

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles Dansk filmen

 • Release: 2018-11-22
 • Rating: 7.1
 • Production: 1492 Pictures / Madhouse Entertainment / Ocean Blue Entertainment / Netflix /
 • Genre: Komedie Eventyr Familie Fantasy

Del denne film til dine venner

Se Film The Christmas Chronicles med danske undertekster

The Christmas Chronicles Original version, fuld film online eller download i de bedste 1080p HD-videoblaster på dit skrivebord, laptop, notebook, kort, iPhone, iPad, Mac Pro og andre

Brugeranmeldelser The Christmas Chronicles film

The Christmas Chronicles Film galleri

Direktør for filmen og besætningen bagved The Christmas Chronicles

 • Clay Kaytis
  Director
 • Chris Columbus
  Producer
 • Matt Lieberman
  Writer
 • Christophe Beck
  Original Music Composer
 • Barbara J. McCarthy
  Casting
 • Paul D. Austerberry
  Production Design

Udgivelses dato:
US 2018-11-22

Film budget:
$0.00

Wiki Side:
https://en.wikipedia.org/wiki/The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles – Film skuespillere og skuespillerinder

The Christmas Chronicles

Darby Camp
Kate Pierce
The Christmas Chronicles

Judah Lewis
Teddy Pierce
The Christmas Chronicles

Kurt Russell
Santa Claus
The Christmas Chronicles

Kimberly Williams-Paisley
Claire Pierce
The Christmas Chronicles

Oliver Hudson
Doug Pierce
The Christmas Chronicles

Goldie Hawn
Mrs. Claus

Brugere søger og ser også film med disse spørgsmål: se filmThe Christmas Chronicles online gratis, The Christmas Chronicles original med danske undertekster, The Christmas Chronicles filmstiben gratis, download film The Christmas Chronicles hele filmen, se The Christmas Chronicles film danmark, The Christmas Chronicles se online gratis

Film i lignende kategori

6.3

Tror du på julemanden?

Tror du på julemanden?

Den populære komiker og Golden Globe® vinder* Tim Allen, er brillant idenne magiske filmsucces fra Disney. Da den rigtige julemand falder ned fra Scott Calvins tag, overtaler Scotts søn Charlie, ham til at overtage jobbet som julemand. Med otte rensdyr på vej mod Nordpolen, bliver det starten på et helt utroligt eventyr.Snart finder de ud af, at den, der har julemandens dragt på, også har alle hans pligter. Og i løbet af året begynder også både maven og skægget at vokse, hvilket er svært at vænne sig til for Scott. Og spørgsmålet er,hvordan reagerer familien, vennerne og kollegaerne og vil de tro han harmistet forstanden?Nordpolens allerbedst bevarede hemmelighed afsløres i denne varme Disney komedie, som kan nydes hele året rundt!*Bedste mandlige skuespiller (“Ti Tommelfingre”)

7.8

The Nightmare Before Christmas

The Nightmare Before Christmas

Tag med til en verden, hvor hver højtid har sit eget land. I Halloween-byen regerer den utilregnelige Græskarkonge, Jack Skellington. Han overvåger tilblivelsen af drillerier, tricks og overraskelser, som hvert år eksporteres til “den rigtige verden”. Men Jack er træt af den daglige trummerum, og hans liv får helt ny mening, da han ved et tilfælde kommer til at åbne døren til Jule-landet. Jack bliver vild af begejstring og beslutter sig for at tage kontrollen over julen. Med hjælp fra de flittige borgere i Halloween-byen sender Jack julemanden på ferie og skaber en, efter sin egen mening, “ny og forbedret udgave af julen”.

5.5

Tror du stadig på julemanden?

Tror du stadig på julemanden?

Tim Allen er tilbage i rollen som Julemanden, eller Scott Calvin som han egentlig hedder. I løbet af de sidste otte år er han blevet alles favorit, ikke mindst hos sine trofaste assistenter som synes han er den bedste Julemand nogensinde. Men ved den kommende jul begynder tingene at spidse til. Hans egen søn Charlie er kommet på årets liste over børn, der ikke har været artige. Desuden skal han finde den rigtige Fru Julemand og gifte sig før juleaften og gør han ikke det, er Julemanden at betragte som afskaffet.